Kontakt

Det lättaste och snabbaste sättet att få kontakt med rätt person är att maila. Du hittar mailadresser och direktnummer till all personal på skolan i menyn till höger.

Om du inte vet vem du ska kontakta kan du skicka ett mail till tenstagymnasium@stockholm.se eller ringa 08-508 37 900. Telefonen är bemannad på oregelbundna tider. Du kan alltid tala in ett meddelande på telefonsvararen. Uppge då namn, ärende och telefonnummer så kontaktar vi dig så fort vi kan. Det säkraste sättet att få snabbt svar är att maila.

Betyg

Angående betyg från Ross Tensta Gymnasium

Behöver du kopior av gamla betyg skickar du e-post till: info.kvg@stockholm.se

E-post

I kontaktmenyn hittar du kontaktuppgifter till skolledning, lärare och övrig personal på skolan. Att leta där är det snabbaste och lättaste sättet att få tag i den du söker.

Telefon

Direktnummer till personal på skolan hittar du i kontaktmenyn. Om du inte vet vem du ska tala med, vänligen ring 08-508 379 00 och tala in ett meddelande.

Adress

Tensta Gymnasium har flyttat till fd Kämpingeskolans lokaler, Tenstastråket 12-16.

Hitta till oss

Tensta gymnasium ligger i Tensta och har goda kommunikationer. Närmaste tunnelbanestation är Tensta. Närmaste busshållplatser är Tensta Allé, Tensta centrum eller Hidinge backe.

Om du åker bil och vill parkera hittar du infarten till vårt garage på Hagstråket. Kontakta skolan i förväg om du vill parkera i garaget. Vid garagets entré finns en porttelefon. Du kan även ringa till skolans vaktmästare Resul Durusoy på telefonnummer 08–508 379 15.
 

Ett foto av en gata men en pil som visar var man ska köra in i garaget.

Infarten till garaget från Hagstråket. Observeta att du måste kontakta skolan i förväg om du vill parkera i garaget.

Dela:
Kategorier: